Házi és gyermekorvosok
Elkészült honlapok státusza: 0 1 db, ajánlati fázis 2 db, nem tart igényt a honlapra 1 db, előkészítés 189 db, Demó 1 db, törölve 2 db, fejlesztés alatt 1 db, OK 1 db,

Tartalomjegyzék

Szükség van-e a házi- és gyermekorvosi honlapra?
A hazi-orvosok.hu jellemzői 
Honlaphoz jutás menete
Demó oldal használata
Gyakran Ismételt kérdések

Figyelem extra akció: a COVID-19 járványra való tekintettel  minden honlap mellé 2 db. ingyenes e-mail jár, amely a honlap megrendelésétől függetlenül 2 napon belül aktíválunk!

Szükség van-e a házi- és gyermekorvosnak honlapra?

Körülbelül két éve folyamatosan figyelem a háziorvosok honlapjait, nehezen értettem meg, hogy miért van ilyen kevés belőlük. A magam részéről számtalan előnyét látom az házi- és gyermekorvosi honlapnak, ezért fektettem bele sok munkát. Csak néhányat emelek ki közülük:

 • Egyre feljebb tolódik az a korosztályszint, akik már mindent elsőnek az interneten keresnek. Fokozottan igaz ez a gyermekorvosokra, akiknél a páciensek 100%-a aktív internet használó!
 • A telefonon történő időpontfoglalás –időhöz kötöttsége miatt – nehézkes, nem elég páciensbarát. A vendéglátásban az internetes helyfoglalás elterjedt és hasznos. Miért ne lehetne ugyanezt az orvosi rendelési időpontfoglalásra alkalmazni?
 • Az interneten tallózva több olyan utalást találunk, amely kérdőíves betegségfelismerési lehetőséget ismertet. (Íme egy példa: http://mno.hu/betegszoba/interneten-is-diagnosztizalhato-az-alzheimer-kor-1132040 ). A közeljövőben ezt az olcsó eljárást egyre gyakrabban és egyre több területen fogják alkalmazni.
 • Közismert, hogy kormányrendelet kötelezi a háziorvost, hogy az előírt időtartamon belül meg nem jelent pácienseket vizsgálják meg. Az elv jó, a megvalósítás kérdéses. Ahogy az is kérdéses, hogy egy levél hatására a rendelő felkeresésére felkért páciensek hány százaléka fog megjelenni? Tekintettel arra, hogy az előbbi kategóriába főleg a fiatalok kerülnek be, ezért egy kérdőívet sokkal nagyobb eséllyel töltenek ki az interneten. Ha ez a kérdőív a testsúlyt, testmagasságot és a haskörfogatot, az alapvető életviteli és egészségügyi kérdéseket bekéri (lassan a vérnyomásra is rá lehet kérdezni, hiszen vérnyomásmérő otthoni használata elterjed, ill. egyre több patikában ingyenesen megmérik), akkor az első szűrés akár programmal is elvégezhető és dokumentálható, tényleges vizsgálat csak túlsúly vagy egyéb kockázat esetén szükséges.
 • A megelőzés és tájékoztatás fontosságához nem fér kétség, az már más kérdés, hogy mikor és mit tud tenni Ön ennek érdekében? Az internet és a saját honlap ebben segít, a gyakran ismétlődő kérdésekre a választ egyszer kell megírni (vagy megkeresni az interneten, és ha az korrekt, akkor elég a hivatkozási címet beírni). Az időspórolás tovább fokozható, ha Önök össze tudnak fogni, és ezt a munkát szakterület, érdeklődés, stb. mentén felosztják maguk között. A közös programozás területén többféle igen jó gyakorlat és fórum alakult ki. Ennek egyik jó példája a Stack Owerflow honlap, amelynek célja a számítógépes programozás közben felmerült kérdések feltevése és megválaszolása. A 2008-ban létrehozott speciális blog 5 év múlva, már több mint 1 900 000 regisztrált felhasználóval rendelkezett és több mint 5,5 millió kérdést tettek fel rajta (erről angol nyelvű ismertetés itt olvasható: http://en.wikipedia.org/wiki/Stack_Overflow_(website)). Ez egy példa arra, hogy az internet segítségével térben és időben elosztva, hogyan lehet közösen egy speciális területen egymásnak segíteni. Ha Önök megfogalmazzák igényeiket, úgy a megvalósítást és díjtalan üzemeltetését cégünk - kellő számú honlap megrendelés esetén – szívesen elvégzi.
A hazi-orvosok.hu jellemzői

Cégünk fejlesztői munkája nyomán elkészült az általános orvosi honlap, amely az alábbi különlegességekkel rendelkezik:

 • Egyszerű felépítés, minden oldal tetején a rendelésre vonatkozó aktuális információs sorral, amely naponta háromszor más formát mutat, és a folyó vagy a legközelebbi rendelésről nyújt információt, ez a sor elrejthető.
 • Könnyen felrakható a beállított véghatáridőig piros színnel kiírt figyelemfelhívó üzenet (célszerűen: szabadság, helyettesítés, stb.), amely minden oldal második sorában jelenhet meg.
 • Közös forráskód, amely jelentősen könnyíti a továbbfejlesztést, és olcsó bérlési lehetőséget biztosít, ugyanakkor lehetővé teszi az egyedi megjelenést.
 • A honlap támogatja a mobilalkalmazásokat, így az okos telefonokon is jól használható.
 • Áttekinthető adminisztrációs felület, amely segítségével kiegészítheti, bővítheti honlapját.
 • Az adminisztrációs felületen található „Lépésről – lépésre” tájékoztató oldalsor, amely segítségével a félkész honlap gyorsan és egyszerűen befejezhető.
 • Természetesen cégünk rendelkezésre áll – megrendelés esetén - a honlap véglegesítés elvégzésére is.
 • A honlaprendszer folyamatos fejlesztésére és az Önök tájékoztató munkájának összehangolására törekszünk,
 • Rugalmas és választható fizetési feltételek mellett igyekeztünk a szerződési feltételeket egyszerűsíteni, a megrendelés lehetősége mellett a ráutaló magatartást is figyelembe vesszük.
 • Ebben az évben a következő továbbfejlesztést tervezzük: az igények alapján: kérdőív vagy időpont foglalási oldal.

Terveink szerint minden év november végéig közzétesszük - az orvosok igénye alapján kialakított következő évi fejlesztési tervet.

Honlaphoz jutás menete

Jelenleg Budapesten kerületenként haladunk előre, egy-egy kerület adatait feltöltjük, ezután a honlapokat felépítjük, ellenőrzés után következik az ajánlat és a szerződéstervezet elküldése. A kézhez kapástól számítva 45 nap áll az orvos számára, hogy ellenőrizze, kipróbálja és döntsön. Ebben az időszakban jelentős árkedvezmény érhető el.

A hazi-orvosok.hu címen a végleges és az ajánlatra kiküldésre elkészült oldalak találhatók, de ezzel párhuzamosan ennél több előkészített oldal látható a szeiffert.ddstandard.hu címen. Ez utóbbi cím szolgál a folyamatos fejlesztés internetes ellenőrzésére, illetve egyelőre a két oldal arra is lehetőséget biztosít, hogy az ajánlati szakaszban a leendő megrendelő két arculat közül választhasson.


 

Demó oldal használata

A demó oldal felhasználói felülete mindenkinek rendelkezésre áll az alábbi linken: http://szeiffert.ddstandard.hu/12/home.

Az adminisztrátori felületet azonban csak a leendő megrendelők (házi- és gyermekorvosok) érhetik el. Ehhez az alábbi linkre kattintva kell emailt küldeni: dg@ddstandard.hu Az email elküldése előtt kérjük a kipontozott részeket kitölteni. Az elkerülhetetlen ellenőrzés után eljuttatjuk Önhöz a belépéshez szükséges adatokat.

Ön - az internetes szabályokat betartva - szabadon módosíthatja a demó oldal tartalmát, de az alábbi megkötéseket figyelembe kell vennie:

 • Mivel egy demó oldal van, és nem kizárható a több felhasználójelölt egyidejű belépése, ezért a tartalmak felülíródhatnak!
 • A demó oldalon a jelszóváltoztatás letiltásra került!
 • Naponta egyszer az eredeti tartalom visszaállításra kerül!

Javasoljuk, hogy az ismerkedést a Honlapbeállítás menüvel kezdje, itt részletes leírást talál a beállítás célszerű sorrendjéről, és talál egy visszajelző oldalt is, amelynek kitöltésével segíteni tudja munkánkat.

Jó próbálgatást kívánunk!

Gyakran ismételt kérdések

Várjuk a kérdéseket, amelyekre adott válaszunkat itt is megjelentetjük.