Házi és gyermekorvosok
Elkészült honlapok státusza: 0 1 db, ajánlati fázis 2 db, nem tart igényt a honlapra 1 db, előkészítés 189 db, Demó 1 db, törölve 2 db, fejlesztés alatt 1 db, OK 1 db,

Üdvözöljük a házi- és gyermekorvosok honlaprendszerén!

Fejlesztésünk eredményeként, bármelyik házi- vagy gyermekorvos gyorsan, olcsón és pár órai ráfordítással saját honlaphoz juthat, így ki tudja használni a páciensek kapcsolattartásában az internet nyújtotta lehetőségeket.

Mi nem árulunk zsákba macskát! A demó honlapunkat megnézheti, annak admin felületét is kipróbálhatja itt: Demó honlap , sőt a saját honlapját már az ajánlat elküldésekor láthatja, kipróbálhatja és a tartalmát véglegesítheti! Orvosok az egyéb részletekről itt tájékozódhatnak.

Háziorvosok és gyerekorvosok számára  ÁLLANDÓ AKCIÓ:  a honlaphoz jutás ingyenes! Részleteket itt nézheti meg

Figyelem extra akció: a COVID-19 járványra való tekintettel  minden honlap mellé 2 db. ingyenes e-mail jár, amely a honlap megrendelésétől függetlenül 2 napon belül aktíválunk!

A pácienseket buzdítjuk, hogy látogassanak a saját oldalukra, ahol egy rövid kérdőív segítségével tájékoztathatják az orvosukat a honlappal szembeni elvárásukról és a várható felhasználói létszámról: /200/paciens

Mindenki visszajelzését is örömmel fogadjuk, jelenleg ezt a kapcsolat oldalon keresztül tehetik meg: levél küldés

Végül egy kis magyarázat a státusz értelmezéséhez: OK = kész honlap, ajánlati fázis = a leendő felhasználónak ajánlat küldve, előkészítés = a honlap nyilvános adatok alapján felhasználásra előkészítésre került (a kerületi jellemzőket figyelembe vettük), Demó = bemutató oldal főleg a felhasználók számára, itt az adminisztrációs felület is kipróbálható!

Üdvözlettel

id.Darvas Gábor